Het volledig inpakken van een reclameobject geeft je oneindige mogelijkheden. DSW Reclame is een gecertificeerd carwrapping bedrijf met al meer dan 15 jaar ervaring op gebied van autoreclame en belettering. Wij carwrappen uw voertuig met vakmanschap en de beste prijs kwaliteit verhouding.

Uw bedrijf promoten met een carwrap

Een carwrap is een van de meest opvallende en effectieve reclameuitingen welke ook nog eens mobiel is. Hierdoor is hij vanzichzelf al een zeer opvallende verschijning, maar ook effectief inzetbaar op bijvoorbeeld evenementen en beurzen en zal hier automatisch veel bekijks krijgen.

Carwrappen als finishing touch

Uiteraard wordt een carwrap in vele gevallen toegepast om de auto, motor, etc. een nog beter en mooier uiterlijk te geven. DSW Reclame heeft een groot aantal soorten en kleuren wrap folie.

“Onze klanten verlangen dat we verantwoordelijk omgaan met de voertuigen en de demontage van onderdelen etc. Dit laten wij uitvoeren door onze collega’s van Autoschade Waddinxveen”

Matthijs Aartsen, Creative Manager

Hoe gaan wij te werk?

Het wrappen van een auto of ander voertuig is iets wat wij zeer serieus nemen. Ten eerste de kwaliteit van onze folies: wij gebruiken uitsluitend 3M, Avery of folies van dezelfde kwaliteit. Voordat het voertuig ingepakt wordt is het van belang dat bepaalde onderdelen gedemonteerd worden:

carwrapping rotterdam

Het wrappen wordt uitsluitend uitgevoerd door gecertificeerde werknemers, uw voertuig is dus gedurende het hele proces in handen van professionals. Het ontvetten van het voertuig gebeurd grondig voor optimale hechting. Een groot voordeel is ook dat de lak onder de folie goed beschermd blijft. Hierdoor zal de lak er nog steeds zeer goed uitzien als de wrapfolie weer verwijderd is.

BEL VOOR MEER INFORMATIE
0182 – 611 976

Naam*

Bedrijfsnaam

Uw email*

Telefoonnummer*

Onderwerp

Uw bericht*

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Uw auto is in handen van specialisten die passie voor hun werk hebben
  • Bij ons is alles mogelijk, wij vertalen uw ideeën graag naar ontwerp
  • Ons team gebruikt uitsluitend de beste folietypes van 3M en Avery
  • Er is mogelijheid tot gebruikmaken van een leenauto
  • Ook demontage van onderdelen gebeurt door vakmensen

Een aantal voorbeelden van onze carwrap projecten:

Inspiratie, advies of hulp nodig?

U kunt ons gerust bellen op 0182 – 611 976 of mail ons:info@dswreclame.nl

Wij werken o.a. in Carwrapping Rotterdam, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Gouda, Amsterdam, Nootdorp, Rijswijk, Alpen aan den Rijn, Reeuwijk, Boskoop etc, maar hebben ook klanten door heel Nederland zitten.