“Vierstroom heeft diverse modellen auto’s van belettering laten voorzien bij DSW Reclame en dat is naar volle tevredenheid gedaan. De afspraken worden goed nagekomen en als er aanpassingen gedaan moeten worden en de auto kan eigenlijk niet gemist worden is er als het nodig is vervangend vervoer.”

Jolanda Hovens, Vierstroom Zorgring
________________________________________________________________________________________

“Wij werken met heel veel plezier samen met DSW Reclame. Creatief bedrijf wat erg snel schakelt en wekelijks voor ons de mooiste dingen ontwerpt tegen scherpe prijzen. Een absolute aanrader voor ieder bedrijf!”

Casper van der Put, Vitamine & Zo
________________________________________________________________________________________

“De manier waarop het overleg met DSW Reclame verloopt is goed, overzichtelijk en duidelijk. Tevens zijn onverwachte wijzigingen geen enkel probleem.

Vooral de combinatie van spuiten en beletteren van onze auto’s is ideaal, waardoor het eindresultaat optimaal is. Wij zijn erg te spreken over onze samenwerking met DSW Reclame en Autoschade Waddinxveen.”

Robbert Rijsbergen, Cartal Rijsbergen
________________________________________________________________________________________

“DSW Reclame geeft mij als zelfstandig ondernemer als adviseur in de infrastructurele markt een professionele steun in de rug. Intussen heeft DSW Reclame mij voorzien van een eigen huisstijl, een onderscheidend logo en een site op het world-wide-web.

Vakmanschap, goeie en prettige communicatie met de klant, maar ook eigen inbreng van de klant en ‘Being Unique’ staan bij DSW Reclame hoog in het vaandel. Het is net dat beetje meer, waardoor men zich bij DSW Reclame weet te onderscheiden van ‘de rest’ op de markt.”

Wim van Dijk, Van Dijk Advies & Inspectie TVI