huisstijl ontwerp

Alles in 1 lijn

Wanneer we spreken over huisstijl ontwerpen of visuele identiteit dan hebben we het over de schrijfwijze van de naam van het bedrijf, het gebruik van kleuren, de toepassing van een beeldmerk, , van hetzelfde lettertype, de vaste ontwerpen en herkenbaarheid van drukwerk en de vaste opbouw van brieven.

Ruime keuze in relatiegeschenken

Wij maken graag met u een afspraak te bespreken wat uw wensen zijn. Het vertalen van deze wensen naar ontwerp is onze passie. Uiteraard komen wij indien gewenst bij u langs. Tijdens dit gesprek zullen wij de benodigde achtergrond informatie en uw ideeën in kaart brengen.

Prijs en zekerheid

Dankzij het persoonlijke formaat van ons bedrijf kunnen wij uw huiststijl realiseren tegen scherpe prijzen. Van tevoren spreken wij een vaste prijs af voor het ontwikkelen van uw huisstijl. Bij extra ideeën of ontwerpen omtrent de afgesproken zaken zult u nooit te maken krijgen met extra kosten.

Huisstijldragers

Het logo en de kleur en andere elementen zullen op veel plekken terugkomen. Huisstijldragers zijn onder andere het drukwerk, zoals visitekaartjes, enveloppen, briefpapier, flyers, formulieren, etc.

Ook de borden, bewegwijzering, beursstands, vlaggen, banieren, rollup banners, relatiegeschenken en de bedrijfswagens zijn dragers van de huisstijl en kunnen worden voorzien van uw logo.

huisstijl ontwerp 2

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Snelle en heldere communicatie
  • Gratis digitale drukproef
  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Groot assortiment aan relatiegeschenken
  • Afhalen of bezorgen
  • Alles is te bespreken, heeft u speciale wensen? Laat het ons weten

Inspiratie, advies of hulp nodig?

U kunt ons gerust bellen op 0182 – 611 976 of mail ons:info@dswreclame.nl

Wij werken o.a. voor particulieren en bedrijven in Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Gouda, Rotterdam, Amsterdam, Nootdorp, Rijswijk, Alpen aan den Rijn, Reeuwijk, Boskoop etc, maar hebben ook klanten door heel Nederland zitten.