design_service_van_der_linden_groep_waddinxveen

De Van der Linden Groep is een verzameling van verschillende bedrijven, met van oorsprong een automotive achtergrond. Al ruim 70 jaar worden er activiteiten ontplooit met betrekking tot allerlei vormen van mobiliteit. Inmiddels bestaat de Van der Linden Groep uit:

Van der Linden Groep Waddinxveen (Hyundai en Seat)
Het autobedrijf Van der Linden Groep beschikt over een Hyundai en Seat dealerschap en biedt een compleet pakket van service aspecten, waaronder; onderhoud, reparatie, schadereparatie, belettering, verkoop van nieuwe auto’s, financiering, verzekering en verkoop van occasions.

Van der Linden Groep Leasing
Van der Linden Groep Leasing is een deskundige en merkonafhankelijke leasemaatschappij binnen de Van der Linden Groep. Door onze ruime kennis en ervaring kunnen wij u alle vormen van autoleasing op concurrerende wijze aanbieden, met als prioriteit de op elke klant specifiek afgestemde dienstverlening.

[clearline] [themecolor]Autoschade Waddinxveen[/themecolor]
Wij helpen u bij binnenkomst met het invullen van het schadeformulier. Maken kopieen van het kentekenbewijs, de verzekeringspapieren etc. zodat dat snel geregeld kan worden. Kan uw auto niet meer rijden? Dan blijft deze bij ons in het bedrijf en zorgen wij gelijk voor vervangend vervoer.

Occasion Center
In ons vernieuwde Occasion Center vindt u occasions van alle merken. U zult hier altijd een geschikte occasion vinden!Bij de Van der Linden Groep hebben wij een ruime collectie occasions vanaf € 1.750,- op voorraad.

Design|Service
Wij een jong, dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het verzorgen van reclame-uitingen in de breedste zin van het woord. De apparatuur, software en kennis waarin wij hebben geïnvesteerd stellen ons in staat om u professioneel en hoogwaardig werk te leveren.

Van der Linden Groep Classics
De Van der Linden-Groep beschikt ook over een aantal Classic cars. Boven onze Seat showroom vindt u heel wat geschiedenis terug en kunt u genieten van een keur aan auto’s uit voorbije tijden. De automobielen die wij in huis hebben zijn geheel in originele staat en natuurlijk optimaal onderhouden.
Neem eens een kijkje, u zult heel wat beroemde merken tegenkomen.